Хали Бери ќе победи во битката наречена старателство!!!

27 август, 20110
Book Party For Laura Meyer & Robyn Roth "Remodel This!"

1:0 за Хали Бери на последното рочиште за борбата за старателство над детето Nahla, со таткото на истото, Габриел Обри.

Хали Бери и нејзините адвокати преовладувале во судот иуспеале да придобијат повеќе поени, додека познатата актерка и Габриел стоеле на страна додека нивните адвокати се расправале пред судијата за семејно право.

Проблеми настанале поради договорот за старателство кој тие го потпишале. Има одредба во договорот за тоа колку време ќе поминуваат со детето секој од нив додека Хали Бери е на снимање на филм. Актерката наскоро треба да замине за Европа каде треба да снима филм, а Габриел и Хали се расправале околу клаузулата „филм“  и за тоа како треба да го поделат времето со своето дете. Судијата ја прифатил клаузулата на Хали, што значи дека Габриел нема да добие многу време со своето дете, како што сакаше тој.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma