Херој на девет години

20 април, 20110
Херој на девет години

САД: TrisDječak деветгодишно момче ја оживеа својата сестра (2) со вештачко дишеење, откако таа паднала во базен и не дишела. Момчето изјавило дека се ќе направи за својата сестра. Додека мајката и бабата ги фатило паника, тој успеал да и даде вештачко дишење. Тоа ого научил од филомот Падот на црниот јастреб. Во неделата семејството било во посета на својата баба во Аризона, каде малото девојче паднало во базенот во дворот. “Баба влезе во собата и праша каде е бебето, мама одма истрча надвор и ја најде како плута во базенот“, изјавило момчето за ABC. Додека мајката и бабата панично викале за помош, братот и го масирал срцето и давал вештачко дишење на сестра си. “Знаев што правам“, кажало момчето. Сега неговата сестра благодарение токму на него се опоравува во болница. Малиот херој Тристин кажал дека се ќе направи за својата сестра, иако понекогаш му оди на нерви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi