Хјундаи го претстваи својот нов модел Hyundai Blue2

31 март, 20110
х1

Хјундаи на саемот за автомобили во Сеул го претстави својот нов модел Hyundai Blue2, опремен со погонски систем на водородни ќелии кои обезбедуваат моќност од 90kW. Интересен детал за овој модел е што има ‘welcome system’ кој го препознава сопственикот на автомобилот, сам се отклучува и ја отвара вратата, и LED диодите поставени предната и задната страна на автомобилот на кои можат да се прикажуваат уникатни футуристички слики.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi