И Brad Pitt бил некогаш оставен

19 април, 20110
brad-pitt

Brad Pitt го раскажа неговиот најлош преиод од животот. Станува збор за период кој бил многу оддамна, уште во 1989 година. Тогаш тој бил во врска со актерката Jill Schoelen, со која требал и да се венча. Една вечер додека таа била на сет во Будимпешта, му се јавила и звучела многу тажно и го замолила да оди кај неа.

Тогаш имав само 800 долари во џебот, но 600 долари дадов за авионска карта и отидов кај неа. Ја почекав да заврши со снимањето, а потоа отидовме на вечера. Таа плачеше и ми призна дека се вљубила во режисерот на филмот кој тогаш го снимаше. Таа ноќ останав на една мала клупа во Будимпешта, сам со еден скитник до мене кој не занеше ни англиски за да ја споделам тагата со него, изјавил Brad. Сега кога имам постигнато многу, како во кариерата така и во приватниот живот, се присеќам на таа ноќ и морам да признаам дека таа случка ме направи посилен и ме научи да го ценам она што сега го имам.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma