И мртва мачка за пуста мода!

13 ноември, 20110
16

Не може со сигурност да кажеме дали дизајнерот Џејмс Пјат е мачкомрзец или сосема спротивно – заљубеник во нив, па не може од истата да се оддели, дури и да е мртва! Но едно е сигурно: дека е инсиративен, ако не поради друго – тогаш поради цена на чантите – 989 долари од парче. Нарачајте си една ако се пронаоѓате себе си. Или ако немате на што попаметно да ги потрошите парите (кои со МК стандард тешко дека ги имате).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi