И Обама се спрема за ноќта на вештерките! :)

22 октомври, 20110
8

Американскиот претседател и неговата сопруга биле фотографирани во Вирџинија како купуваат тикви за Ноќта на вештерките.

Една од необичните изјави која претседателот на САД ја дал, е дека тој се оженил со Мишел за да го подобри генетскиот потенцијал!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma