Ilze Luneau жонглира со 6 баскети

26 април, 20110
Ilze Luneau жонглира со 6 баскети

Водени од познатиот филм “White man can’t jump” нашиот коментар е дека девојкава ги руши стеротипите за тоа што се можат да направат жените. Ем девојка, ем белекиња, ем вртуоз со баскети.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi