Има 98 години и не може без џоинт

25 септември, 20110
Untitled

Брет Фромер, кој има 98 години, вели дека со пушење марихуана започнал во далечната 1936 година и мисли дека е подобар човек кога ќе запали џоинт.
Неговата сопруга, Грејс вели дека само додека се тушира Брет не пуши џоинт, иако би сакал да повлече неколку димови.

http://www.youtube.com/watch?v=u-cJjIFmUqw&feature=player_embedded

Таа додала дека понекогаш и самата пали по еден џоинт, за да се доведе на негово ниво и разбере што тој и зборува, и обратно, Брет да може да ја разбере нејзе.

Освен што таа се уште тврди дека нејзиниот сопруг има најголемо его во светот, тој тврди дека е најстариот пушач на марихуана во светот. Или барем во САД.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi