Интересна хронологија за татко и син! :)

25 декември, 20110
290394222_0fdcc9109b

Овие хронолошки  слики прикажуваат каква е врска меѓу таткото и синот во зависност од годините и каква е перцепцијата на синот за таткото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma