Интересни факти за женските гради

29 март, 20110
boobs2

Женските гради се интересна тема, особено за мажите. Иако сите мислат дека знаат сè за нив, сепак има многу мистериозни работи кои неодамна се откриени.

1.  Просечната тежина на дојката тежи околу пола килограм, што е 5% од вкупната телесна маса.

2.  Исто како и пенисот, и градите се зголемуваат при сексуална возбуда.

3.  Брадавиците при сексот се зголемуваат за еден сантиметар.

4.  Просечната големина на градите е 36Ц, кој покажува дека денешните жени имаат поголеми гради. Порано просечната големина била 34Б.

5.  Во средниот век за атрактивни жени се сметале оние кои имале поголем јаз помеѓу градите, а денес овој јаз треба да е минимален за убави гради.

6.  Големите гради денес се на цена, очигледно е по тоа дека најчеста естетска хирургија е онаа на градите.

7.  Жените кои имаат импланти во градите имаат три пати поголем ризик за самоубиство, тврдат научниците. Тоа е најверојатно заради отровот кој го содржат самите импланти.

8.  Сакате да имате убави, цврсти и поддигнати гради? Тогаш треба да се откажете од пушењето. Пушењето предизвикува минимално намалување на градите, тоа е докажано.

9.  Ниту една жена нема гради идентични по големина. Обично левата е поголема од десната.

10. Бројни студии велат дека прво нешто кое мажите го забележуваат кај жената се градите.

11. Истражувањето кое го спроведе компанијата за долна облека Триумф, докажа дека британките имаат најголеми гради од сите жени во Европа, а најмали, зачудувачки имаат италијанките.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi