Исчукани трудници :))) Ама храбри ептееен :)))

29 октомври, 20110
PERU DOLPHINS

Дали се хормоните или е нешто друго во прашање не знаеме, ама бремените девојки на овие  фотографии имале “доста креативни” идеи за своите фотки.

Горди на својот стомак и животот кој во него расте, спремно позираат во најнеобични пози со што засекогаш ќе го забележат овој посебен период.

Не смееме да ги заборавиме и гордите татковци кои исто така живеат за денот кога за прв пат ќе го здогледаат своето потомство, а до тој клучен момент стомакот на жената е единствената врска со нивното дете.

Како и да е, време е да фрлите поглед на овој фасцинантен период во животот на секое семејство кое резултирало со многу невообичаени фотографии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi