Исто како и луѓето :)

20 декември, 20110
just-like-humans01

Животните се однесуваат како луѓето, или да кажеме дека тиe се однесуваат баш како животни. Без разлика на тоа како ќе ги сфатите овие фотографии, погледнете ја само втората фотографија и ќе сфатите за што ви зборувам. Им фали само цигара! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma