Историска снимка на НЛО над Русија

17 ноември, 20110
Untitled-1

Огромна светлосна структура лебдела на небото на Русија и испуштала помали летала кои кружеле околу неа. Овој феномен бил снимен од повеќе агли и се претпоставува дека снимката е автентична.

Од снимката можеме јасно да видиме дека не станува збор за авион или хеликоптер, бидејќи големината и изгледот на леталата не одговраат на концептот на познатите човечки летала.

Не можеме да тврдиме со сигурност дека ова не е некој прототип на нов тип на летало, но исто така подеднакво не можеме да негираме дека станува збор и за НЛО.

Најубаво е да погледнете сами и да се уверите:

http://www.youtube.com/watch?v=2eN9v-43sZU&feature=player_embedded#!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi