Излуден и непромислен фан сакал да влезе во возот во кој се возела Памела Андерсон

3 јануари, 20110
pamela-anderson

Памела Андерсон останала потресена откога дознала дека нејзин излуден фан бил уапсен во намера да се качи во истиот воз каде што се возела и таа.
Ѕвездата била премногу вознемирена кога и кажале дека 21-годишниот фан нападнал полицаец на перонот, го совладал, и го тргнал подалеку од местото, со цел полесно да се качи на возот. Пем, 43, патувала назад во Лондон, по нејзиното последено учество во претставата Аладин во Ливерпул Емпајр театарот. Излудениот фан и предходно бил забележан како сомнително демнее низ театарот, купувал карти во првите редови за секоја нејзина претстава, но во последниот обид да влезе, тој бил забележан и спречен од обезбедувањето на театарот. Но во таа случка не била повикана полиција за негово апсење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma