Ја убил својата бремена жена за да добие на лото

19 јануари, 20110
Parents To Be

Еден 38 годишен маж од Лаос, една од најсиромашните земји во Азија, ја убил својата бремена жена. Жената на возраст од 24 години била бремена. Но, тоа тој го направил како резултат на вербата во легендата која вели дека со неродено дете може да се направи некаков предмет кој ќе му даде неверојатна моќ и богатство на сопственикот. Па така тој ја однел својата жена во шумата и со секира ја убил удирајќи ја одзади. Мажот го признал злосторството, но не кажува каде е фетусот. Полицијата сеуште незнае дали тој сам го извел сето ова или има и соучесници. Мажот признал дека со фетусот се прави некаков предмет, со кој тој многу ќе се збогати. А планирал да игра лото, па овој предмет ќе му помогне да ги избере бројките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi