Ја заврзал ќерката со леплива трака и сликата ја објавил на Фејсбук!

21 декември, 20110
nfb

Пријателите на младиот татко од Чикаго изјавиле дека тој само сакал да се пошегува и дека никогаш не би ја повредил или би и наштетил на својата ќерка.

Андре Кару (21) од Чикаго во јуни оваа година на својот фејсбук профил објавил фотографија од својата ќерка која предходно ја заврзал за рацете и нозете со леплива трака, а исто така и ја залепил и устата.

Фотографиите се прошириле на интернет, а сега таткото го истражува и полицијата.

Пријателите на таткото изјавиле дека тој само се шегувал и дека никогаш не би и наштетил на ќерката. Од главната полициска станица во Чикаго сепак изјавиле дека таткото е под истрага. Полицијата не открила многу детали, бидејќи целиот случај се уште е под истрага. Андре ги отстранил фотографиите од својот профил на фејсбук откако тие се прошириле и стигнале до полицијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma