Jennifer Lopez планира да направи лифтинг по завршувањето на American Idol

29 април, 20110
jennifer-lopez412

Jennifer Lopez која е дел од три членото жири на American Idol, изјавила дека е премногу среќна што е дел од овој проект.

Тука видов и запознав прекрасни луѓе, одлични таленти кои успеаа да допрат до мене. Се случува и многу често да плачам и да се смеам, а тоа направи да се појават многу нови брчки околу моите очи, изјавила низ смеа Jennifer. По ова ќе треба да одам на лифтинг и да ги отстранам, додала уабвата Jennifer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi