Јо-јо, што ли беше тоа?

9 август, 20110
Јо-јо, што ли беше тоа?

Се сеќавате на една играчка, која на денешните деца и не им е толку интересна? Јо-јо! Денеска во светот се уште се одржуваат натпревари со јо-јо, а секој од натпреварувачите ги покажува вештините и што се можат да направат со тој предмет.

Погледнете ги видеата и присетете се, но не го правете ова дома, сигурно ќе се повредите или ќе искршите нешто!:)

httpv://www.youtube.com/watch?v=o-dqtfmIs2I

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi