Кај Чарли Шин има место за сите ! Дениз му се враќа, но во маало!! :)

27 август, 20110
Deniz I Charli Shin

Дениз Ричард која беше една од невестите на Чарли Шин, одлучила да се пресели во негова близина. Само шест вили ќе ги делат овие две холивудски ѕвезди, но Чарли настојува колку што е можно поблиску да се досели Дениз, така што тој би проаѓал повеќе време со нивните деца. Од овој брак Чарли излезе со 2 деца,7 годишниот Сем и 6 годишната Лола, додека Дениз неодамна ја посвои 3 месечната Елоиз.

Како што и не известуваат американските медиуми, доселувањето на Дениз веќе е започнато а би требало за две недели веќе да почне да живее таму, додека пак Чарли планира да купи имот за својата втора бивша жена, Брук Милер, со која има два сина близнаци, Боб и Макс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma