Како да нанесете руменило?

10 мај, 20110
MAC-eye-makeup

Руменилото може навистина да ви помогне доколку имате проблем со бледиот тен. Но, треба да внимавате на правилниот начин на нанесување на руменилото.

Екпертите советуваат да внимавате најпрво на бојата на руменилото, таа да биде во тон кој најмногу одговара на вашиот тен. При нанесувањето започнете од челото, поточно во пределот над веѓите и продолжете надолу по линијата на јаболчниците.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma