Како да направите аквариум од стар компјутер?! Вода…рипчиња..:)))

21 октомври, 20110
1

Веќе се поминати 15 години од времето кога Apple на пазарот лансираше прва линија на iMac. Додека денес овие компјутери се поим за елегантен и тенок дизајн, нивната прва серија се пофали во својот кружен и весел дизајн.

Времето можеби ги прегазило овие компјутери, но нивниот дизајн и понатаму се спротивставува. Всушност поради тоа Џејк Хармс користи старо iMac кукиште и од ни прави забавни и интересни аквариуми и повторно ги пласира на пазарот ги пласира под името Mac-аквариуми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma