Како до маратонски секс?

20 јуни, 20110
maratonski seks

Еве неколку совети како да го продолжите траењето на сексуалниот однос во кој и двајцата ќе уживате. Со маратонскиот секс несомнено повеќе потешкотии имаат мажите, затоа што по првиот оргазам им е потребно подолго време да продолжат повторно. За разлика од нив жените можат да уживаат во т.н ланчани оргазми.

За да успеете да имате маратонкси секс, започнете со мастурбација. Пред се, предиграта е многу важна. Како за поголемо уживање така и за поголема подготвеност и разгорување на страста. Задоволете ја својата партнерка најпрво орално. Има многу начини да го направите тоа. Кога таа ќе доживее два, три оргазми тогаш започнете ја акцијата. За да успеете да добиете на време и да се контролирате, повторно вратете се на предиграта, мастурбацијата… комбинирајте. Кога ќе бидете повторно подготвени за акција “употребете” го половиот орган. Ќе имате многу поголемо уживање, по сите тие паузи и комбинации, крајниот резултат ќе биде многу интензивен.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi