Како изгледаат доморотските игри во Бразил!

16 ноември, 20110
18

Во градот Порто Национал на бразилскиот остров Порто Реал минатата недела се одржале 11-те доморотски игри, на кои учествуваа повеќе од 1000 индијанци од 38 племиња.

Поледнете ги фотографиите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi