Календар на судниот ден

31 мај, 20110
doomsday-event

Секојдневно, според различни предвидувања, човештвото очекува да се случи крајот на светот. Колку судни денови човештвото само преживеа и колку уште му следат?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma