Камерон Дијаз и Џастин Тимберлејк повторно заедно во филм

20 јуни, 20110
Justin Timberlake and Cameron Diaz

Камерон Дијаз и Џастин Тимберлејк беа во врска околу четири години, а неодамна повторно се сретнаа и тоа за потреба на снимање на филмот “Bad Teacher”. Камерон изјавила дека полесно и е да ги снима сцените со секс, бидејќи тоа го поминале заедно.

“Да требаше да ги снимам со некој друг, ќе беше чудно и сцените ќе изгледаат различно. Но наместо тоа Џастин и јас добро се насмеавме. Бидејќе тоа беше тој воопшто не ни беше незгодно. Можевме да правиме некои работи кои ќе ни беше непријатно ако беше неккој друг. Но, помеѓу нас постои голема доверба, па не ни беше воопшто тешко да работиме. Кога сме заедно се чувствуваме пријатно и безбедно”, изјавила Камерон.

Камерон Дијаз во филмот го заведува Џастин , а колку успешно го прави тоа, останува да почекаме и да видиме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma