Катастрофа! И во Франција се прават вакви глупости? Бред Пит како домарот Славко:)

27 јули, 20110
domarot slavko

Бред Пит доби нова восочна фигура за која и не е во ред да се пофали. Оваа восочна фигура личи на се, но не на убавиот Бред Пит.

Восочната фигура е поставена во Париз, Франција. Сега ќе има што да видат французите:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksiEskişehir Odunpazarı Escort Işıltı