Кети Пери го учи англискиот акцент

9 април, 20110
kp

Познатата пејачка изјавила дека бракот ицвета и дека е заљубена како никогаш до сега е фактот што ќе почне да го учи англискиот акцнет. Кети Пери долго време ја ставала кариерата на број еден во животот, но од сега љубовта ќе и биде приоритет. Таа изјавила дека во бракот и е супер и дека го обожава својот сопруг. Таа поради љубов и почитување према сопругот сака да го научи британскиот акцент. “ Расел ме учи. Сака да станам вистинска британка. Со луѓето во неговата земја чуствувам поврзаност токму поради него. Некој да ме остави сама на островот супер би се снаоѓала“, изјавила пејачката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi