Кети Пери како пери носи! Ништо не и фали:) Таман си е :)

31 јули, 20110
katy naslovna

Веста дека Кети пери е блондинка не е нешто ново. Дека ја видовме како штрумфета исто така. Но, еве неколку фотогрфии од премиерата на “Штрумфови” каде Кети беше присутна и каде не беше тешко да ја помешаме со куклите штрумфови.

Прекраткото фустанче кое таа го носеше лесно се поткреваше и од најслабиот ветар, па дозволи да видиме нешто повеќе од Кети. Но, секако таа изгледаше убаво, а има и што да покаже.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi