Кети Пери на насловна страна на Rolling Stone

24 јуни, 20110
katyperry_rollingstone_23062011_625

Кети Пери буквално блескаше на насловната страница на списанието Rolling Stone на кое се појавила во сребрен градник, на кој виселе етикети со натписот “Katy’s Kisses”.

Таа се изјаснила за тоа како во маладоста се срамела од своето тело и сакала помали гради. “Почнав да се молам за градите кога имав 11 години, но моите молби се остварија повеќе од она што очекував. Па после почнав да се молам да престанат, не си го разбирав телото”, изјавила Кети кој денес се гордее со своите гради. Таа вели дека во малдоста знаела често да се замотува со леплива трака за да и изгледаат помали. “Го правев тоа до 19 години и немав никаква психолошка вознемиреност предизвикана од тоа”, дополнува пејачката.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=omUgrvt97Y8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma