Киано Ривс се надева дека неговиот филм ќе го поттикне сексот

11 април, 20110
Keanu_Reeves_Henrys_Crime_Kat_Dennings_Daydream_Nation_sliceKeanu_Reeves_Henrys_Crime_Kat_Dennings_Daydream_Nation_slice

Киано Ривс, сака неговиот нов филм “Henry’s crime”да ги поттикне луѓето на секс. Се надевам дека откако ќе го изгледаат филмот ќе имаат убав секс, вели актерот кој во овој филм ја има улогата на криминалец. Поточно, Киано е човек кој работи на наплатна рампа на патарина и се решава да ограби банка, заради што завршува во затвор. Освен него, во овој филм улога добил и Џејмс Кан.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma