Кинезите направиле робот за секс

9 јуни, 20110
seks-robot-kina-498

Кинеската компанија „Love Sex Company“ го претставила роботот за секс, за кого тврдат дека може да го препознае својот сопственик и дека дури може да разговара со него.

Скелетот направен од подобрен хируршки челик обложен со силиконски гел, кој скоро реално ги покажува човечките мускули и кожа.

Li Jian е менаџерот на оваа компанија изјавил дека роботите кои чинат 3000 фунти наменети се со висок менаџмент, кои заработуваат многу пари, но немаат време за ноќни излегувања и запознавање на жени.

Купувачите имаат можност да изберат лице и физичкиот изглед на роботот, кој е програмиран да го препознае лицето на сопственикот и да комуницира со него/неа на јазик на кој сопственикот ќе го одбере.

Роботот може да се контролира и со далечински управувач и може да менува пози, а некои делови од телото може да се мрдаат за да симулираат секс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma