Кинезот Луо ист Путин!

15 ноември, 20110
kp

Иако до неодамна овој кинез бил сосема обичен замјоделец, Луо Јанпинг стана неверојатно популарен поради неговата сличност со рускиот премиер Владимир Путин.

Четириесетиосум годишниот Луо во неговото родно село мештаните веќе долго време не го викаат според неговото вистинско име, туку според неговиот надимак „брат Путин“.

Луо, инаку сеуште е самец и живее со постариот брат. Работи на фарма и се надева дека скоро ќе ја запознае жената со која ќе има големо семејство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi