Кит Ричардс: Со првите обожавателки се сексавме само за да се затоплиме! Не бе се сексавте зошто бевте убави:)

16 ноември, 20110
TheRollingStones

Во автобиографија ‘Живот,  “Кит Ричардс, издвоил некои интересни детали од заедничкиот живот на членовите на популарниот рокенрол бенд Ролинг Стоунс.

Прв заеднички стан на членовите на Ролинг Стоунс

“Ролинг Стоунси првата година од своето постоење ja поминале по секакви места, краделе храна и упорно вежбале. Местото на кое живеевме Мик Џегер, Брајан Џонс и јас – во Едит Грув бр. 102, во Фулам, беше навистина одвратно. Речиси и се обидувавме така да остане “, напишал Кит Ричардс во својата автобиографија, ‘Живот’.
Потоа познатото трио го добилe и новиот нов цимер Џејмс Плеџ. “Сите заедно делувавме како идиоти. Во тоа време се уште бевме тинејџери, и се натпреварувавме кој ќе биде поодвратен. ”
“Во станот имавме еден куп неизмиени чинии и чаши на кои се таложеа разно-разни видови на супстанци, и така одвратни никој и не се осмелуваше да ги допре.

Првите “обожавателки”

“Поради некоја причина ни се “нафрлија” група од пет или шест девојки од источен Лондон, и тие имаа задача да се грижат за нас. Кога ќе дојдеа кај нас, ни ги переа садовите, нашите алишта и ни готвеа, а кога ќе останеа во текот на ноќта ќе го сработеа и “останатото” … Сексот тогаш се сведуваше на умилкување и галење, но кога ќе ни застудеше практукувавме и стискање, бидејќи немавме пари да го плаќаме греењето.

Во тоа време Стоунси немале авторски песни, и претежно свиреле блуз по локалните клубови:

http://www.youtube.com/watch?v=ps3v4oXVqI8&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi