Ќерка и кај морнарот во Шибеник, а поштенава на клецкане во Белград а?:)

7 август, 20110
marijana-nemesh_1309423933

Морнарот се врати од пат, а малата конечно ќе стигне во прави раце. Оди кај татко и на 7 дена во Шибеник. Ќе ја чува тетка и  Драгана и тато. Тато изгледа наивец, ама тета е малку поачик. Не е ни важно. Важно мама излезе талент невиден. И работи “таквата” како пилана:)). Сега како слободна “пТичка” ќе фати првиот воз и ,,правац,, Београд. Таму несудениот живее во 80 квадрати стан под кирија. Ќе правел музичка кариера. Каков шунд по Србија се изнагледавме, ништо чудно и талентов на Тв со микрофон да го видиме.. Абе некој микрофон ќе држи.. Дај боже вистинскиот да му падне во рака, без разлика каква глупост од уста ќе му излегува. Тоа е… Меле машинката:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi