Кликнете и бидете инспирирани од Исланд

19 април, 20110
Кликнете и бидете инспириани од Исланд

Исланд реши на еден поинаков начин да ја промовира својата држава. Во видеото е покажано се она што Исланд го прави одличен. Од луѓето, музиката, убавите глетки и пејсажи, Исланд ја засили својата пропаганда за да му покаже на светот дека имаат многу нешта да понудат. Кој е за пат до Исланд?

http://vimeo.com/12236680

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi