Кога спор возач ќе изнервира полицаец

21 април, 20110
Кога спор возач ќе изнервира полицаец

Колку пати сте се нашле во ситуација додека сте во сообраќајот некој пред вас да вози преспоро? Особено ако тој вози во лента која е за престигнување на автопат. Но полицијата има решение и за таквите возачи.

http://www.youtube.com/watch?v=QnMZUU_dZz0&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi