Кој е овде невеста?

17 јуни, 20110
Кој е овде невеста?

Свадбите се интересен општествен феномен, а секогаш може да се случи нешто непредвидливо, што ќе ги направи овие свечености уште поинтересни. Некогаш тоа се невестите бегалки, некогаш бившите љубовници или пак сегашните.

На оваа снимка од една кинеска свадба кој стана вистински хит на интернет, се случи инцидент. Најчесто во ваквите случаи ја крадат невестата, но овој пат дојде дечкото на младоженецот за да си го украде и да побегне со него. Штета што не знаеме како завршува целава приказна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma