Кој се бие тај се воли :)

4 август, 20110
SimonPaulaSplit

Симон Коел и Пола Абдул можеби ги заменија жири седиштата на „Американскиот идол“ со оние на престојниот „Х-Фактор“ исто така музичка натпреварувачка серија, но фановите би биле среќни да знаат дека нивната врска нема да се промени.

„Исто како во старите добри времиња, кога имало и добро и лошо. Имаше времиња кога буквално сакав  да ја фрлам Пола, но исто така имаше и  моменти кои можам да кажам дека се најдоброто време од мојот живот“, изјавил Симон.

„Таа едноставно има некоја чудна способност. Може да биде фантастична и најдосадна во рок од пет секунди. Тоа е Пола, но таа е одлична. Сакам да ја имам во шоуто, а таа навистина е добар судија. Мислам дека  хемијата меѓу неа и Никол Шерцингер е одлична“, додал Симон.

Симон Коел кој заработи репутација како телевизиски критичар на „Идолите“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi