Која е разликата помеѓу вистинските и лажните пријатели???

29 октомври, 20110
best-friends-forever

Лажните пријатели: Никогаш не те виделе како плачеш.

Вистинските пријатели: Плачат со тебе.

 

Лажните пријатели: Знаат неколку работи за тебе.

Вистинските пријатели: Можат да напишат книга за тебе.

 

Лажните пријатели: Ги персираат твоите родители.

Вистинските пријатели: Твоите родители ги нарекуваат мама и тато.

 

Лажните пријатели: Ќе ги задржат твоите работи додека не заборават дека се твои.

Вистинските пријатели: Позајмените работи ќе ти ги вратат по 3 дена.

 

Лажните пријатели: Тропаат на влезната врата.

Вистинските пријатели: Влегуваат и велат – Дома сум.

 

Лажните пријатели: Тука се некое време.

Вистинските пријатели: Тука се цел живот.

 

Лажните пријатели: Во одредени “прилики” Ви велат дека Ве сакаат.

Вистинските пријатели: Тие прават да почувствувате дека сте сакани.

 

Лажните пријатели: Ќе го прочитаат ова.

Вистинските пријатели: Ќе го споделат ова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi