Мало девојче излетало со автомобилот во соседниот двор и повикало 911: Доаѓајте бргу мама ќе “шекне” ако го види ова!!! :))))

29 октомври, 20110
a_child_driving_rex

Невообичен повик добил еден оператор кој работи на бројот 911 за итни случаи од 5 годишната Амелах Кигли од Менсфилд, Охајо, САД. Девојчето се вратило од училиште и кога пристигнало дома забележало дека е само. Тогаш одлучило да ја побара својата мајка. Седнала во автомобилот на својата мајка го свртела клучот и го стартувала моторот, потоа го ставила возилото во брзина и го спуштила низ патеката во дворот. Но возењето се уште не го совладала па така девојчето со автомобилот завршило во соседниот двор.

http://www.youtube.com/watch?v=NWFiKr87eZU&feature=player_embedded

Амелах веднаш побарала 911 и рекла: “. Автомобилот на мајка ми доживеа несреќа и потребна ми е помош полицијата за да го врати возилото назад во дворот” Потоа кутрото девојче додало: “Доаѓајте бргу мама ќе “шекне” ако го види ова!.” Девојчето само се вратило во празната куќа, бидејќи на нејзината мајка не и било добро па била пренесена во болница, а нејзиниот татко кој не живее со нив не ја примил пораката дека треба да се погрижи за неговата ќерка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi