Колекцијата накит на Елизабет Тејлор на аукција

8 април, 20110
et-jewels

Наскоро ќе се одржи аукцијата на која ќе биде понудудена огромната колекција на накит на покојната Елизабет Тејлор.

Нејзиниот близок пријател, Peter Sedgi изјавил дека тој и Елизабет заедно работеле на дизајнирањето на нејзиниот накит. Она имаше големи познавања за накитот, дури поголеми и од моите. За секој камен знаеше дали е квалитетен или не, од каде потекнува… изјавил Питер.

Елизабет има огромна колекција на луксузен накит и не пропушташе да се појави без да стави некој од луксузните парчиња. Неверојатно е што секогаш знаеше каде се наоѓа секое парче од колекцијата, додал Питер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi