Колку ќе добие Марија Шривер за книгата и разводот?

6 јули, 20110
A.R. Gurney's Love Letters

Поранешната сопруга на Арнолд Шварценегер, Марија Шривер добила понуда од 15 милиони долари, да напише книга за разводот.

По само неколку дена откако таа го поднесе барањето за развод, доби многу понуди од кои оваа била најпримамлива. Се очекува потврден одговор со оглед на тоа дека таа до сега има напишано шест бестселери, а во овој случај треба само да ја напише својата страна од приказната.

Освен овие пари, Марија наскоро ќе добие уште многу повеќе, според проценките на многумина тоа ќе биде половина од богатството на Шварци.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi