Колку се лојални кучињата? Трогателна приказна!

25 август, 20110
naslovna-lojalnokuche

Американскиот офицер Џон Тумилсон (35) загинал во хеликоптерска несреќа во Авганистан на шести август. На погребот присуствувале 1500 лица меѓу кои и неговото лојално луче Hawkeye, кое за време на погребот лежело пред ковчегот на својот газда.

Сите луѓе го оплакуваа офицерот, но она што највеќе што ги тргона беше неговиот верен лабрадор кој не се тргаше од ковчегот и го чуваше. Тој никако несакал да се тргне од местото, изјавиле присутните.

Погледнете ја приказната за најлојалното куче во светот!

httpv://www.youtube.com/watch?v=RREOXPYOJzs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi