Комичарите Axis of Awesome ја открија тајната на музичките хитови

29 март, 20110
86256_2

Комичарите од музичката група Axis of Awesome кои 14 години свират заедно, открија дека тајната на музичките хитови е во четирите акорди. Во последните неколку години тие на своите настапи пред јавноста ги изнесуваат своите теории на заговор на музичката индустрија. Тие тврдат дека тајната на најголемите музички хитови е во четирите исти акорди, а тоа го покажаа со својот перформанс на англиската телевизија, преку рефрени и стихови на најголемите хитови.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi