Кортни Кокс и Дејвид Аркет заедно на премиерата на “Вресок 4”

13 април, 20110
cox and david

На светската премиера на филмот “Вресок 4”, Кортни Кокс и Дејвид Аркет пристигнаа заедно и изгледаа по среќни од било кога. Да не излезеше информацијата дека тие имаат брачни проблеми и дека се разделени, тоа не би се претпоставило. На премиерата и двајцата изгледале многу вљубено.

На тоа Дејвид изјавил: Ние не сме заедно. Таа ми е најдобар пријател и ја сакам со целото мое срце. Ние сме сеуште одвоени. Имавме 15 години заедничко пријателство и љубов, и нашите односи во моментов се подобри од било кога.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi