Крадци украле 10 тонски мост за пешаци

9 март, 20110
bridge

Ноќта, на 17 февруари во Северен Јоркшир е украден задниот дел од надземниот пешачки премин кој тежел 10.5 тони. Овој пешачки мост бил изграден за новиот трговски развој во Лидс, но бил украден во текот на ноќта. Челичниот мост имал вредност од околу 25.000 фунти. Полицијата соопштила дека бара помош од оние кои нешто виделе, и доколку имаат било каква информација за кражбата да се јават веднаш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi