Кралскиот доктор потврдил дека Kate не може да има деца?

21 мај, 20110
Wedding+Ceremony

Странските медиуми се преплавени со веста дека принцезата Kate не може да му роди наследник на својот сопруг откако Camila почна да ја шири приказната. Најновата информација поврзана со оваа вест е дека најверојатно кралскиот доктор дал изјава во која потврдил дека Kate имала здравствени проблеми во детството поради кои таа нема да може да роди.

Но, сепак мислењата за ова се поделени. Додека едните веруваат во оваа информација, другите се сигурни дека тоа не е вистина бидејќи докторот не смее да дава било какви информации, а најмалку вакви во јавноста, така што целата оваа приказна е само новинарска хајка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi