Кризата удри по сите, па и по крадците… Украдени крави од сетот на новиот филм на Бред Пит!!!

23 август, 20110
brad-pitt

Економската криза удри по целиот свет, па и крадците престанаа да бираат што ќе украдат. Замислете, некој ги украл кравите од сетот на новиот филмски проект на Бред Пит. И тоа не живи крави, туку стаклени.

Кравите се украдени од некое поле во Шведска, каде во моментот се наоѓала екипата која работи на новиот филм „World War Z“, во кој главна улога ќе има познатиот актер.

Крадците ги украле кравите „пред носот“ на обезбедувањето, кое не ни забележало дека нешто чудно се случува. Иако немаат некоја голема вредност, стаклените крави сигурно ќе послужат како доказ кога крадците ќе им раскажуваат на внуците за тоа како го ограбиле сетот на Бред Пит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi