Крокодил што „удира на портокалово“ :) Шок за сите :)

26 септември, 20110
Крокодил што „удира на портокалово“ :) Шок за сите :)

Крокодилот Снапи ја променил својата боја и станал портокалов. Тоа ги шокирало неговите сопственици. Тие мислеле дека нивниот миленик е болен и дека набрзо ќе угине. Но стравот не траел долго време, имено крокодилот од досега непознати причини го од гризнал цревото од филтрите кои ја филтрираат водата во неговото живеалиште во зоолошката градина на Австралија. Со тоа ПХ вредноста на водата се зголемила, а крокодилот ја променил бојата. Ветеринарите велат дека во најскоро време Снапи ќе си ја поврати природната боја на телото.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ru2gAI6qKGY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi