ВИДЕО: Круговите во поле не престануваат да се појавуваат

20 јуни, 20110
krug

Во последно време се повеќе можеме да видиме прилози за појава на кругови во полиња. Најголем број од нив ги има во Европа, поточно во Англија. Но Италијаните веќе можат да се пофалат дека имаат и “тетоважа” на своите полиња.

Познато за овие феномени е дека редовно се појавуваат ноќе. Некои во нив гледаат пророштва, други мислат дека Вонземјаните преку круговите сакаат да контактираат со нас луѓето, а трети велат нивното значење може да се протолкува само кога ќе се види или дознае кој е авторот на овие појави.

Во прилог некои од интересните кругови во поле кои се појавија во последно време:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma